Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Greninja verschijnt binnenkort in Tera Raid Battle-event

Versla binnenkort Greninja met Poison als Tera Type!

Cinderace was afgelopen weekend voor het laatst in 7-star Tera Raid Battles te vinden. Zojuist is er een nieuw 7-star Tera Raid Battle-event aangekondigd voor Pokemon Scarlet & Violet. De eerste ronde loopt van 27 januari 2023 om 01:00 uur tot 30 januari 2023 om 00:59 uur. Vervolgens vindt de tweede en laatste ronde van 10 februari 2023 om 01:00 tot 13 februari 2023 om 00:59 uur plaats. Greninja zal ditmaal in de spotlight staan en dat belooft een enorme strijd te worden. Normaal heeft Greninja als Type Water/Dark, maar zijn Tera Type zal Poison zijn. Dat zorgt voor een lastige combinatie. Tevens bezit hij de Mightiest Mark. In Paldea is hij niet vangbaar in het wild. Door hem via dit event te verslaan en te vangen kan je hem bemachtigen, of je moet met iemand die hem heeft ruilen. Je kan hem slechts eenmaal per savefile vangen. Natuurlijk kan je hem zo vaak verslaan als je wil, maar dan krijg je alleen bijzondere items. 

Daarnaast is er nog een event aangekondigd dat van 20 januari 2023 om 01:00 uur tot 23 januari 2023 00:59 uur zal plaatsvinden. In die periode zullen Drifblim (in Scarlet) en Mismagius (in Violet) vaker in Raids te vinden zijn. Tevens hebben ze dan vele verschillende Tera Types.

Je kan de Raids op de map herkennen aan hun speciale aura. Om toegang te krijgen tot deze events moet je wel het nieuwste Poké News ophalen. Daarvoor moet je in de game met internet verbinden. Voor de 7-star Raids moet je het verhaal en post game uitgespeeld hebben om überhaupt Black Crystals te kunnen vinden. Wel kan je via andermans Raid meedoen.

Kijk jij uit naar deze evenementen? Aan welke ga jij meedoen? Laat het ons weten in de reacties!