Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Meerdere codes voor Pokémon Sword & Shield in aantocht

Bemachtig het hele team van Ash

Afgelopen week hadden we al mooi wat nieuws gekregen dankzij de Pokémon Presents. Hierin meer nieuws over Pokémon Unite’s Anniversary, veel info voor Pokémon Scarlet & Violet. Maar ook Mewto in Pokémon Café ReMix en Pokémon GO nieuws. Nu ook nieuws voor degenen die nog Pokémon Sword & Shield spelen.

Een tijdelijk beschikbaar event vanuit Game Freak en The Pokémon Company zal namelijk meerdere Serial Codes weggeven. Je kunt op deze manier het gehele team van Ash krijgen in Sword & Shield: Dracovish, Dragonite, Gengar, Sirfetch’d en Lucario. Je krijgt niet het hele team in één keer, maar een code per Pokémon:

Dracovish – 12 augustus
Dragonite – 26 augustus
Gengar – 2 september
Sirfetch’d – 9 september
Lucario – 16 september

Volgens Joe Merrick van serebii.net zullen de codes gewoon werken voor ons hier in het westen. De Pokémon zullen lvl 80 zijn. De grote vraag is, zitten hier nog mensen op te wachten of wordt het spel niet meer zo gespeeld? Ben jij blij met de giveaway? Geef hieronder je mening.