Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Smurfs Kart smurft zich een weg naar de Switch

Race ergens deze winter als een Smurf in Smurfs Kart!

Afgelopen jaar bracht uitgever Microids een spel van de Smurfen naar de Nintendo Switch. Het 3D-platformspel, genaamd The Smurfs: Mission Vileaf, werd door Vera met een 7 beoordeeld. Dit jaar zullen de Smurfen opnieuw in een game op de Switch verschijnen. Dit keer geen platformspel, maar een racespel. Smurfs Kart wordt uitgegeven door Microids en is ontwikkeld door Eden Games, bekend van Gear.Club Unlimited 1 en 2. Heel veel is er nog niet bekend over Smurfs Kart, maar de game zou deze winter moeten verschijnen. Switch-bezitters zullen de game zowel digitaal in de eShop als fysiek in de winkels kunnen kopen.

Smurfs Kart is, zoals de naam al zegt, een racegame met de Smurfen in de hoofdrol. Je mag zelf kiezen als welke Smurf je racet. Ze verschillen allemaal, want ze hebben elk een andere kart en een unieke ability. Tijdens het racen vind je voorwerpen op de baan, die je kan gebruiken om tegenstanders in te halen of juist om jouw voorsprong te behouden. Het spel is zowel solo als met meerdere spelers speelbaar.

Heb jij zin in een nieuw racespel, maar dan met Smurfen in de hoofdrol? Laat het ons weten in de reacties! Hieronder kan je nog een aantal afbeeldingen bekijken die zijn vrijgegeven.