Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Splatoon 3 introduceert nieuwe band: Damp Socks feat. Off the Hook

Tijd voor muziek!

Nintendo heeft een nieuwe band voor Splatoon 3 geïntroduceerd. Het gaat hier om de band Damp Socks feat. Off the Hook, een nieuwe band die inderdaad ook Pearl en Marina bevatten, de originele Off the Hook. Ze zijn echter niet meer met zijn tweeën, aan onderstaande afbeelding te zien lijkt het erop dat ze enkele bandleden hebben opgepikt. Hun debut single “Candy-Coated Rocks” kun je hieronder beluisteren

Het is overigens niet de eerste keer dat Nintendo een band voor Splatoon 3 aankondigd. We kennen ook al twee andere: C-Cide en Front-Roe. C-Cide is een band uit de Splatlands, zonder enige muzikale educatie. Hun talent en ambitie heeft er echter voor gezorgd dat ze overal bekend zijn geworden. En Front-Roe is ook een opkomend talent, met “punk-achtige rock” nummers. Er is in ieder geval genoeg om naar te luisteren in Splatoon 3! De game komt op 9 september naar de Switch.