Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Xenoblade Chronicles 3 krijgt amiibo-ondersteuning

xenoblade chronicles 3 key art
Scan de Amiibo van Shulk en vecht met de Monado!

Tijdens de Xenoblade Chronicles 3 direct heeft Nintendo aangekondigd dat de game amiibo zal gaan ondersteunen. Zo zal je bij het scannen van alle amiibo beloond worden met diverse items. Scan je de amiibo van Shulk (uit de Super Smash Bros-lijn), dan krijg je hiernaast nog een extra bonus. Elk personage in de zwaardvechter klasse kan dan namelijk vechten met de Monado, het legendarische wapen uit de allereerste Xenoblade Chronicles. In de tweet hieronder kun je zien hoe dat in zijn werking gaat:

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe amiibo aangekondigd in verband met de release van Xenoblade Chronicles 3. Wellicht dat die er later nog wel gaan komen. Tijdens de Xenoblade Chronicles 3 Direct verscheen er ook een nieuwe trailer voor de game. Daarnaast onthulde Nintendo nog een uitbreidingspas voor de game en vertelden ze meer over de wereld en de combat. De gehele Direct is hieronder terug te zien. Ben jij van plan om op 29 juli met Xenoblade Chronicles 3 aan de slag te gaan? Laat het ons vooral weten in de reacties!