Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Remaster Kamiwaza: Way of the Thief krijgt releasedatum

Steel van de rijken en geef aan de armen in de remaster van deze stealth-based game!

De Remaster van Kamiwaza: Way of the Thief heeft een westerse releasedatum gekregen. De stealth game komt alweer uit 2006, maar verscheen toentertijd alleen in Japan. De remaster van de Ps2 titel zal ook in het westen verschijnen, en wel op 14 oktober. Dat hebben uitgever NIS America en ontwikkelaar Acquire bekend gemaakt. De game heeft tevens een nieuwe trailer gekregen, deze kun je hieronder bekijken.

In Kamiwaza: Way of the Thief speel jij Ebizo, een ridderlijke bandiet die steelt van de rijken en geeft aan de armen. Leer de kunst van het stelen terwijl je verschillende missies uitvoert: van zakkenrollen tot het ongezien beroven van banken. Het verhaal verandert gebaseerd op de keuzes die je maakt en de mensen die je ontmoet.