Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

OlliOlliWorld: VOID Riders DLC vanaf nu beschikbaar

Nieuwe omgevingen en toffe outfits!

Sinds afgelopen februari mochten we al genieten van OlliOlli World, een handgetekende game waar de wereld bestaat uit skaten, skaten en nog eens skaten. In OlliOlliworld flip en flow je door de kleurrijke straten van Radlandia en ontmoet je bijzondere personages. Ga op zoek naar de skategoden om de ultieme trucks te leren en Gnarvana te bereiken. Dit alles door het aannemen van uitdagingen van verschillende nieuwe vrienden en het uitvoeren van de meest zieke trucks op jouw board.

De eerste DLC voor OlliOlli World, genaamd ‘VOID Riders’ werd al eerder aangekondigd. De VOID Riders zijn geland in Radlandia en brengen hiermee nieuwe omgevingen mee om jouw beste tricks te laten zien, scoor nieuwe outfits en geniet van dit nieuwe avontuur! VOID Riders is nu verkrijgbaar.