Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Trailers voor het heden én de verre toekomst in de Live A Live remake

Nog meer tijdperiodes die je zal kunnen bezoeken

De Switch-remake van Live A Live is al een tijdje geleden aangekondigd. Sindsdien hebben we meer dan genoeg trailers gekregen van de verschillende tijdperiodes en zo ook vandaag! Eerder waren er al trailers over de prehistorie en keizerrijk China, maar ook al het einde van de Endoperiode, het Wilde Westen en de nabije toekomst.

Live A Live is een RPG die in 1994 werd uitgebracht door Square Enix. Het spel kwam helaas nooit naar het Westen tot nu. Voor de Switch-versie wordt het spel in een nieuw 2D-HD-jasje gegoten. Spelers beleven het verhaal van zeven helden uit zeven tijdperken waarbij elk verhaal los in eigen volgorde te spelen is. Bekijk de nieuwe trailers hieronder.

Onderhand al wat warmgelopen voor de game? Wij hier wel! Nog even wachten tot 22 juli voordat we voor het eerst deze RPG kunnen beleven.