Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Systeemupdate 14.1.2 beschikbaar voor de Switch

Voer een kleine systeemupdate uit, voordat je vandaag gaat spelen.

Vandaag heeft Nintendo versie 14.1.2 van de systeemsoftware voor de Switch klaargezet. Het betreft een kleine update, die niet veel tijd in beslag neemt om uit te voeren. Op de officiële servicepagina van Nintendo staat dat het om algemene verbeteringen voor betere systeemstabiliteit gaat. Dataminer OatmealDome heeft in onderstaand Twitterbericht meer details onthuld uit de update. Er zijn onder andere updates uitgebracht voor de Bluetooth-connectiviteit en componenten op het moederbord. Daarnaast is de lijst met verboden woorden uitgebreid.

Een systeemupdate uitvoeren gebeurt doorgaans automatisch. Wanneer je een game op de hybride console opstart, krijg je de vraag of je je Switch wil updaten. Indien dat niet gebeurt, kun je via de systeeminstellingen zelf zoeken naar systeemupdates en controleren welke versie op jouw Switch staat.

Heb jij de systeemupdate al uitgevoerd? Heb jij zelf andere dingen ontdekt in deze update of ondervind je juist problemen met deze update? Meld het dan hieronder in een reactie.