Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Rustgevende puzzelgame Rytmos krijgt Switch-versie

Creëer muziek op vreemde kubusvormige planeten

Ontwikkelaar Floppy Club heeft aangegeven bezig te zijn met een Switch-versie van hun rustgevende puzzelgame Rytmos. De game, waarin je muziek maakt door doolhoven op te lossen, staat momenteel gepland voor release eind dit jaar op andere platformen. Een gameplaytrailer van de game kun je hieronder bekijken.

Rytmos is een wat vreemde muzikale puzzelgame. Reis van planeet naar planeet om de verborgen muziek te ontdekken en naar buiten te brengen. Los zes uitdagende puzzels op door een pad te tekenen die eindigt daar waar hij ook start. Het is de bedoeling om een loop te creëren, welke muziek creëert die samenvoegt met de loops van de andere puzzels. Geniet van de muziek en unlock nieuwe stijlen en instrumenten, waarmee je de muziek van de planeten kunt aanpassen.