Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Free-to-play racegame Tray Racers aangekondigd voor de Switch

Laat die dure Porsche maar in de garage op deze dienbladen ga je pas echt hardt!

Tray Racers is een nieuwe free-to-play racegame van ontwikkelaar Bit Loom Games. De game werd gisteravond uit de doeken gedaan gedurende de Future Games showcase van GamesRadar+. Zij lieten daar de eerste trailer van de game zien, die hieronder is te bekijken. Tray Racers zal ergens volgend jaar moeten verschijnen, maar een exacte releasedatum hebben we nog niet.

In tegenstelling tot de meeste racegames scheur je in Tray Racers niet in een peperdure sportwagen over een prachtig circuit. In plaats daarvan glijd je met een simpel dienblad door een zanderige post apocalyptische wereld samen met nog 15 andere racers. De banen waar je op een razend tempo doorheen glijdt zijn allemaal willekeurig gegenereerd. Even uitzoeken waar alle shortcuts van de baan zich bevinden zit er bij deze game dus niet in. Dit betekent ook dat je altijd je ogen goed open zult moeten houden tijdens de race. Je weet hierdoor namelijk nooit waar alle scherpe bochten, vervelende obstakels en bizarre verschijnselen zich nu weer bevinden. Dit zal ervoor moeten zorgen dat de game altijd fris en origineel blijft aanvoelen.

Ben jij van plan om met je dienblad door deze post apocalyptische wereld te glijden? Laat het ons vooral weten in de reacties!