Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo deelt een nieuwe look voor de Octolings in Splatoon 3

Bekijk hier het nieuwe kapsel van deze vijandelijke Inklings

Splatoon 3 komt in september uit. Eerder werd al bekend dat de game alle basiswapens uit de voorgaande twee games zal bevatten. Daarbuiten zijn er ook al wat nieuwe wapens getoond, zoals: de Ink Vac. Nu heeft het Twitter-account van Nintendo of America wat nieuwe foto’s van de Octolings gedeeld. Deze zijn hieronder te bekijken:

Het haar van deze gezworen vijanden van de Inklings heeft nu veel meer detail. Hun kapsel lijkt nu meer op een echte octopus. Wat vind jij van deze nieuwe look voor de Octolings? Is dit voor jou een reden om de Octolings boven de normale Inklings te verkiezen? Laat het ons vooral weten in de reacties!