Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Xenoblade Chronicles 3 krijgt trailer over Aionios

xenoblade chronicles 3 key art
De Collector’s Edition is vanaf eind juli te pre-orderen in de My Nintendo Store.

Eind volgende maand is het al zover. Op 29 juli komt deel 3 in de Xenoblade Chronicles-serie uit op Nintendo’s hybride console. De afgelopen tijd zijn er al meerdere nieuwe beelden verschenen van deze game. De nieuwste trailer die Nintendo op YouTube heeft gedeeld kan je hieronder bekijken. Hierin krijg je een blik op de monsters die in Aionios voorkomen. Daarnaast zie je ook de uitgestrekte landschappen en meer.

In dit derde deel zal leven het centrale thema zijn en kruip je in de huid van Noah en Mio die in het midden van een conflict tussen twee landen (Keves en Agnus) zitten. Zes personages bundelen hun krachten om de waarheid te achterhalen en gaan hiervoor naar Swordmarch, een land wat door een zwaard wordt gespleten.

Er komt tevens een Collector’s Edition uit voor Xenoblade Chronicles 3. Hiervan is al eerder gemeld dat het via de My Nintendo store te koop zal zijn. De game wordt op release geleverd, maar de extra’s pas in de herfst. Nintendo Nederland heeft via een Twitter-bericht bekendgemaakt dat je deze editie vanaf eind juli kan pre-orderen.

Kijk jij uit naar Xenoblade Chronicles 3? Wil jij de Collector’s Edition pre-orderen? Laat het weten in een reactie!