Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Toby Fox maakt muziek voor Pokémon Scarlet en Violet

De maker van Undertale doet opnieuw mee met Pokémon!

In een Twitterbericht heeft Undertale-maker Toby Fox aangekondigd dat hij muziek heeft gecomponeerd voor Pokémon Scarlet en Violet. Hij onthult dat hij de veldmuziek voor het spel heeft geschreven, plus enkele andere nummers. Die veldmuziek hebben de componisten bij Game Freak als leitmotief ook in andere nummers verwerkt. Ook grapt hij dat zijn muziek dit keer niet optioneel zal zijn. Daarmee richt hij op het muziekstuk dat hij had gemaakt voor Pokémon Sword en Shield. Die was namelijk te horen in de Battle Tower, een plek die je pas vrijspeelt nadat je Champion bent geworden. Dit zullen we door het hele spel heen dus kunnen genieten van Toby Fox z’n iconische muziekstukken. Wat vind jij van dit nieuws? Wist je dat Toby Fox al eerder muziek voor Pokémon had gecomponeerd? Laat het ons weten in de reacties!