Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Speel binnenkort als wilde Pokémon in Pokémon Unite

Pokemon Unite keyart
Wilde Pokémon worden binnenkort speelbaar in Pokémon Unite.

Pokémon Unite gaat vanaf maandag een nieuwe battlemodus toevoegen. Deze modus zal de gameplay flink veranderen, want je kunt namelijk nu met wilde Pokémon vechten. Als je wel eens Pokémon Unite hebt gespeeld weet je exact hoe het werkt. Als speler versla je verschillende wilde Pokémon om punten te verzamelen welke vervolgens te scoren zijn in de doelen van de tegenstander. Hiervoor kan je kiezen uit een beperkte lijst Pokémon om mee te spelen.

Binnenkort zal dat dus wat veranderen. Tenminste met de nieuwe Catch ‘Em Battles. In deze gevechten kies je weer één Pokémon uit, maar er is een klein verschil. Wilde Pokémon die je verslaat, kun je in veranderen om vervolgens de strijd mee aan te gaan tegen anderen. Wanneer je een Pokémon vangt begint er een timer te lopen. Wanneer je voor het einde van die timer wisselt, kun je die gevangen Pokémon gebruiken tot je terugwisselt of je levens op 0 zijn gekomen.

Dit nieuws werd bekendgemaakt via onder andere Twitter. Dit ging dan ook gepaard met een trailer waarin de nieuwe gameplay uit de doeken werd gedaan.