Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe NES en SNES Switch Online games aangekondigd

Pinball, Congo's Caper en Rival Turf!

Er zijn weer nieuwe NES en SNES-games aangekondigd voor Nintendo Switch Online. Deze keer worden de NES-game Pinball en de SNES-games Congo’s Caper en Rival Turf toegevoegd. Pinball is gemaakt door Nintendo zelf, de andere twee door Data East en City Connection. Ze zijn vanaf vandaag te spelen. Hoewel het waarschijnlijk niet de meest geliefde games zijn, is het een mooie bonus voor zij die verder niks meer te spelen hebben. Toch mist Nintendo Switch Online nog altijd een paar belangrijke titels, zoals Super Mario RPG en Zoda’s Revenge: StarTropics II. Wie weet wanneer Nintendo besluit die eindelijk toe te voegen. Wat vind jij van dit nieuws? Ben jij van plan een van deze games te spelen? Laat het ons weten in de reacties!