Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gratis updates voor Mario Strikers: Battle League Football aangekondigd

Mario Strikers screenshot yelling Waluigi
Er komt na de launch meer content aan voor de aankomende Strikers.

Naast het aankondigen van een demo en de eerste previews van de nieuwe Mario Strikers heeft Nintendo zojuist meer aangekondigd. Ze hebben namelijk bevestigd dat er gewerkt wordt aan nieuwe content voor het spel die na de lancering zal verschijnen.

Wanneer ze verschijnen en wat ze exact bevatten is niet bekend. Wel is er beloofd dat er in elk geval extra personages zullen verschijnen met deze updates. Er is dus nog zeker hoop voor de Daisy-fans.

In onze preview waren we in elk geval erg enthousiast over de verbeteringen die deze nieuwe versie met zich mee brengt dus nieuwe modi en personages zijn zeker welkom.