Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Yomawari: Lost in the Dark komt deze herfst naar het Westen

Het wordt griezelen geblazen deze herfst!

Yomawari: Lost in the Dark komt eindelijk naar het Westen. De game, die ook bekend staat als Yomawari 3, werd afgelopen december aangekondigd en is sinds april te spelen in Japan. NIS America heeft nu aangekondigd dat de griezelige titel eind dit jaar ook naar het Westen komt. Hij zal deze herfst in Europa op de Switch verschijnen. De aankondigingstrailer kun je hieronder bekijken.

In Yomawari: Lost in the Dark speel je een personage dat haar geheugen kwijt is. Nadat ze wakker wordt in een donker bos, realiseert ze zich dat ze niet weet hoe ze hier gekomen is. Ze stond toch op het dak van haar school toen de zon onderging? Ze besluit de weg naar huis te zoeken, maar wordt al snel begroet door een vreemd wezen. Deze geeft aan dat ze vervloekt is. Om deze te breken moet ze zich voor het eind van de nacht iets belangrijks herinneren. In paniek en op zoek naar haar verloren herinneringen trekt ze de duistere stad in. In de stad bevinden zich echter demonen en andere geesten. Je zult alles op alles moeten zetten om deze te ontwijken en het er levend vanaf te brengen.