Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Unsighted krijgt fysieke Limited Run-uitgave

Beschikbaar vanaf 27 mei!

Limited Run heeft aangekondigd dat de veelgeprezen indiegame Unsighted een fysieke release zal krijgen. Unsighted is een Metroidvania met een visuele stijl die wellicht doet denken aan games zoals Hyper Light Drifter. Het spel werd goed ontvangen toen het uitkwam afgelopen september; wij gaven het zelf ook een mooie score. Voor Metroidvania-fans die nog niet op dit avontuur zijn gegaan, zou de fysieke versie van Limited Run dus een goede kans zijn om te beginnen. Unsighted krijgt naast de standaard fysieke release zelfs ook nog een collector’s edition met extra snufjes! Deze bevat namelijk een poster, sleutelhanger, en de officiële soundtrack. Als dat jou aanspreekt, dan kan je vanaf 17 mei op deze pagina pre-orders plaatsen voor de release. Je hebt dan tot 27 juni om je bestelling te plaatsen. Heb jij Unsighted al gespeeld? Ben je van plan om deze fysieke release te kopen? Laat het ons weten in de reacties!