Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Redout 2 uitgesteld naar 16 juni

Een paar weken langer wachten…

Begin mei meldden we nog dat Redout 2 eindelijk een releasedatum had. Vandaag is bekendgemaakt dat het racespel is uitgesteld naar 16 juni. De ontwikkelaar heeft namelijk iets meer tijd nodig om de game goed draaiend te krijgen op alle platformen. Het Twitter-bericht kan je hieronder lezen.

Redout 2 is een racespel vol razendsnelle races, verbluffende beelden en een geweldige soundtrack. Het is namelijk een eerbetoon aan klassieke arcade racegames. Naast een uitgebreide singleplayer-campagne biedt dit spel ook multiplayer met diepgaande besturing die je tevens kunt aanpassen. Er zijn 36 verschillende tracks waarop je kunt racen, maar je kan ze ook in omgekeerde richting spelen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om jouw hovership naar wens aan te passen.

Baal jij dat de game is uitgesteld naar 16 juni? Ga je Redout 2 toch nog kopen als het verschijnt? We horen het graag in een reactie.