Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bandai Namco kondigt livestream Gundam Game Fest aan

Kijk op 27 mei 2022 om middernacht naar alle Gundam-gamenieuws.

Begin dit jaar kondigde Bandai Namco de game SD Gundam Battle Alliance aan en besteedden wij toen op Daily Nintendo er dit artikel aan. Lange tijd bleef het stil rondom deze game, maar volgende week zal Bandai Namco een livestream houden die helemaal in het teken staat van Gundam-games: Gundam Game Fest. De livestream is te volgen op het Youtube-kanaal van Bandai Namco. Gundam Game Fest begint vanwege het tijdsverschil op 27 mei 2022 om middernacht Nederlandse tijd (de nacht van 26 op 27 mei).

Tijdens Gundam Game Fest worden in ieder geval presentaties ingepland van drie Gundam-Games.
Over SD Gundam Battle Alliance worden voornamelijk meer details verwacht over de speelbare personages, het verhaal en de cross-platform multiplayer. De game zal behalve op de Switch, ook op onder andere de meest recente generaties PlayStation en Xbox te spelen zijn. Daarnaast wordt er meer informatie verwacht over Gundam Evolution. Een first person shooter-game die eveneens op meerdere platforms te spelen zal zijn. Als laatste krijgen de kijkers informatie voorgeschoteld over Mobile Suit Gundam Battle Operation 2. Deze game is reeds beschikbaar voor de PlayStation 4 en 5, maar een pc-versie is in de maak. Aangezien deze drie games nog geen officiële releasedatum hebben gekregen, ligt het in de lijn der verwachting dat Bandai Namco ook een tijdsindicatie zal geven voor de komende spellen. Hoewel de officiële aankondingsillustratie bovenaan dit artikel slechts deze drie games weergeeft, zijn verrassingen niet uitgesloten.

Ben jij een Gundam-fan en ga je een of meerdere van deze Gundam-games spelen? Ga jij volgende week live meekijken? Laat het ons dan hieronder weten in een reactie.