Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Legends: Arceus en Diamond & Pearl-remakes zijn nu compitabel met Pokémon Home

Pokémon Home logo
De nieuwe Pokémon Home-update is nu live!

The Pokémon Company heeft onlangs aangegeven dat er binnenkort een nieuwe update voor Pokémon Home aankomt, inmiddels is deze een feit en is update 2.0.0 nu live. Met behulp van deze update, is het mogelijk om Pokémon te importeren vanuit Pokémon Brilliant Diamond, Pokémon Shining Pearl en Pokémon Legends: Arceus. Daarnaast is het ook mogelijk om nu Pokémon naar deze games toe te sturen.

De update brengt naast de compabiliteit met Legends: Arceus en de Diamond & Pearl-remakes nog een aantal nieuwe dingen met zich mee. Zo zijn er nu ook stickers en challenges beschikbaar en komt er informatie in beeld waar je een Pokémon voor het eerst hebt ontmoet.

Daarnaast kun je enkele leuke extra’s krijgen. Als je namelijk Pokémon uit Legends: Arceus naar Pokémon HOME stuurt, krijg je bovendien een Rowlett, Oshawott en Cyndaquil met maximale effort levels cadeau. Wanneer je een Pokémon uit Brilliant Diamond of Shining Pearl naar Pokémon HOME stuurt, ontvang je Chimchar, Turtwig en Piplup met de bijbehorende hidden ability.