Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Neon White zal altijd op 60 FPS draaien

Docked én handheld genieten

Gisteren tijdens de Indie World-presentatie kwamen er vele games naar voren met nieuwe aankondigingen, releasedatums en teasers van gameplay. Tussen al deze beelden kwam er tijdens Indie World Japan ook een bijzondere titel naar voren: Neon White. De game was al eerder aangekondigd en had vorig jaar ook al een trailer. De game was in eerste instantie verwacht voor eind vorig jaar, maar wordt nu later dit jaar verwacht.

In de Switch beelden gisteren, wordt er door uitgever Annapurna Interactive getoond dat het spel niet alleen vloeiend 60 FPS draait, maar dat ook volhoudt in handheldstijl! Hieronder kan je het Twitter-bericht lezen.

In deze game van maker Ben Esposito reis je razendsnel door de hemel terwijl je alle individuen die er niet horen uitschakelt. Je vliegt, springt en gebruikt allerlei bewegingen om door de levels te kunnen racen. Verzamel speciale kaarten waarmee je de aanval kan inzetten met verschillende wapens en zorg dat de hemel weer enkel voor de goeden is. Dit spel staat in teken van: ‘dood of wordt gedood’. Met een bijzonder hoofdpersonage die zelfs nog andere sluipmoordenaars tegen komt in de hemel.

Hieronder nog apart de beelden van Indie World Japan op Youtube.

Wat vinden jullie? High paced actie is altijd welkom, maar wat echt de interesse wekt is het feit dat het spel zo vloeiend zal draaien op de Switch. Spreekt de game je aan? Of toch wat twijfels? Laat het hieronder weten.