Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Soundfall verschijnt onverwachts vandaag

Vecht op de beat in deze dungeon crawler!

Een aantal jaar geleden werd Soundfall aangekondigd voor de Nintendo Switch. Er was weinig informatie bekend over wanneer de game zou verschijnen. Tijdens de Indie World, die vandaag plaatsvond, is bekendgemaakt dat Soundfall vandaag al in de eShop gaat verschijnen.

In dungeon crawler Soundfall draait alles om vechten op de beat. Het combineert namelijk looter-shooteractie met muzikale gameplay. Je kan uit tientallen liedjes kiezen waarop je wil vechten, zo is er voor ieder wat wils. Tevens heb je keuze uit vijf personages om mee te spelen. Elk personage speelt ook totaal anders, doordat het wapen en de special abilities verschillen. Daarnaast zijn er ook nog eens ruim 500 verschillende stukken uitrusting om jouw personage aan te passen. Vervolgens ben je klaar voor de strijd om Symphonia te verdedigen. Dit is zowel in lokale co-op als online mogelijk.

Ga jij deze game halen? We horen het graag in een reactie!