Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mini Motorways rijdt vandaag naar de Nintendo Switch

Het spel verschijnt straks in de Nintendo eShop.

Het is inmiddels alweer bijna een jaar geleden bekend dat Mini Motorways naar Nintendo’s hybride console gaat komen, maar de vraag was alleen nog wanneer. Gelukkig is er zojuist tijdens de Indie World-presentatie duidelijk geworden dat de game op dit moment onderweg is naar de Nintendo Switch. De titel van ontwikkelaar Dinosaur Polo Club kan namelijk elk moment in de Nintendo eShop verschijnen. Mini Motorways gaat voor een bedrag van €13,99 over de digitale toonbank en om het spel te downloaden heb je maar 151 megabyte aan vrije ruimte nodig.

Heb je ooit wel eens in de file gestaan en vond je dat vervelend? Doe er dan wat aan! In het strategische spel Mini Motorways maak je namelijk wegen voor een groeiende stad. Herontwerp en plaats verschillende wegen zodat iedereen zonder vertraging netjes op zijn of haar bestemming kan komen. Bovendien is het in deze Switch-versie mogelijk om de zogenoemde save files van Steam over te brengen zodat je op jouw Nintendo Switch verder kunt gaan waar je op de computer gebleven was. Gaat het jou lukken om de stad voor een lange tijd in beweging te houden en één groot verkeersnet op te bouwen?