Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Summer Game Fest begint op 9 juni

Het is weer tijd voor grootse aankondigingen en updates.

Afgelopen maand werd bekendgemaakt dat Summer Game Fest ook dit jaar zal terugkeren. Summer Game Fest is een digitaal evenement dat sinds 2020 wordt georganiseerd. Tijdens dit evenement, vinden er allerlei shows plaats waarin ontwikkelaars en uitgevers nieuwe games tonen en updates geven over aangekondigde / al uitgekomen games. Daarnaast wordt dit evenement ook altijd nog geopend door middel van een speciale show.

Tijdens de aankondiging van Summer Game Fest 2022 afgelopen maand, werd verder weinig bekendgemaakt. Nu zijn de eerste details echter naar buitengekomen. De openingsshow zal op donderdag 9 juni om 19:00 uur plaatsvinden. Deze zal natuurlijk weer gepresenteerd worden door Geoff Keighley en ook hierin kunnen we redelijk wat aankondigingen verwachten. Ook zijn de eerste shows van bedrijven en ontwikkelaars al gepland. Tot nu toe is Xbox het enige grote bedrijf die al een datum heeft vrijgegeven. Deze show zal plaatsvinden op 12 juni om 19:00 uur. Daarnaast is de openingsshow dit jaar ook voor het eerst in diverse IMAX-bioscopen te bekijken. Helaas geldt dit niet voor ons, aangezien dit alleen in Canada, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk georganiseerd zal worden.

Wat voor nieuws hoop jij tijdens Summer Game Fest 2022 te horen? Laat het ons weten in de reacties.