Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kanye West heeft ooit een meeting met Miyamoto gehad

Shigeru Miyamoto
Een oud-journalist onthult Miyamoto's ervaring met Kanye West.

Een aantal jaar geleden liet Reggie Fils-Aime weten dat Kanye West een meeting had aangevraagd om een game te pitchen. Hier werd hij vriendelijk voor afgewezen aangezien Reggie niet dacht dat het partnership goed zou verlopen. Voor die meeting met Reggie had die echter met Miyamoto gesproken en nu lijkt het er op dat hij de game ook gepitcht heeft aan Miyamoto.

Zachary Ryan, een ex-redactielid van IGN, onthulde op Twitter een grappig moment wat die meemaakte tijdens na afloop van een interview over Star Fox Zero. Hij had hiervoor Miyamoto geïnterviewd en na afloop noemde iemand Kanye West. Waarna Miyamoto vertelde over een bijzondere meeting die hij had gehad met de artiest. Op een E3 zou Kanye onaangekondigd zijn opgedoken om Miyamoto zijn game te pitchen. In onderstaande thread kun je lezen dat Miyamoto het een bijzondere ervaring vond.