Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Splatoon 3 bevat alle basiswapens van de eerste twee games

Spetter in september lekker verder met je favoriete wapens uit Splatoon 1 en 2!

De laatste weken maakt Nintendo steeds meer informatie bekend over Splatoon 3. Zo hebben ze in trailers en op social media al een hoop nieuwe wapens getoond. Waaronder de Ink Vac die vorige week werd aangekondigd. Over oude wapens bleef het echter vrij stil. Fanatieke Splatoon spelers kunnen bij deze hun hart ophalen. Nintendo heeft namelijk op Twitter bevestigd dat alle (basis)wapens uit Splatoon 1 en 2 weer speelbaar zijn in Splatoon 3. Of je nou met een standaard Splattershot, een Charger, Slosher of Aerospray speelt. Ze zijn allemaal weer van de partij!

Buiten dit nieuws heeft Nintendo ook een aantal van deze klassieke wapens verder toegelicht. Het gaat hierbij om de Splattershot, de splattershot. jr en de 96.Gal. Splatoon 3 zal op 9 september verschijnen voor Nintendo Switch. Ben jij van plan om je favoriete wapen uit de vorige games weer op te pakken? Of zie je jezelf liever één van de nieuwe toevoegingen gebruiken? Laat het ons vooral weten in de reacties!