Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Sonic Origins krijgt leeftijdsclassificatie in Zuid-Korea

Er is ook een nieuwe afbeelding verschenen!

Vorig jaar kondigde SEGA Sonic Origins aan op een evenement ter ere van Sonics dertigste verjaardag. Dit spel zou een compilatie zijn van de egel z’n allereerste side-scrolling avonturen op de SEGA Mega Drive. Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic the Hedgehog 3 & Knuckles, en Sonic CD zouden allemaal van de partij zijn. Sindsdien is het helaas muisstil geweest over deze compilatie. Vandaag kwam daar echter verandering in, toen VGC rapporteerde dat Sonic Origins een leeftijdsclassificatie heeft gekregen in Zuid-Korea. Dat betekent meestal dat de verschijningsdatum niet ver weg meer is. Kort daarna verscheen er ook een nieuwe afbeelding van de compilatie! Hopelijk betekent dit allemaal dat we binnenkort meer nieuws zullen krijgen. Wat vind jij van Sonic Origins? Welke van de originele Sonic games zou je het liefst weer opnieuw spelen? Laat het ons weten in de reacties!