Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Indie avonturenspel Bugsnax komt naar de Switch

De nieuwste game van Young Horses, de makers van Octodad: Dadliest Catch!

Indieontwikkelaar Young Horses, maker van de indiehit Octodad: Dadliest Catch, heeft aangekondigd dat Bugsnax op 28 april naar de Switch komt. Het spel kwam oorspronkelijk in november 2020 uit als een tijdelijk exclusieve release voor de PlayStation 4 en PlayStation 5. Nu mag Young Horses hun game dus ook naar de Switch, Xbox en Steam toe brengen. De console ports van Bugsnax komen gelijktijdig met een nieuwe gratis DLC-uitbreiding voor de game, genaamd Bugsnax: The Isle of Bigsnax. Deze uitbreiding voegt een gloednieuw eiland toe aan de game, met nieuwe verhaal- en gameplayelementen. De Switch release is dus een perfect instapmoment voor nieuwe spelers. Wat vind jij van deze aankondiging? Heb je Bugsnax al gespeeld, of neem je de sprong nu Bugsnax eindelijk in handheldstand beschikbaar is? Laat het ons weten in de reacties!