Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe NES- en SNES-games toegevoegd aan Nintendo Switch Online

Dig Dug II, Mappy Land en Earthworm Jim 2!

Nintendo heeft drie nieuwe NES- en SNES-games aangekondigd voor Nintendo Switch Online. Het zijn de NES-games Dig Dug II en Mappy land, en de SNES-game Earthworm Jim 2. Dig Dug II en Mappy Land zijn beide uitgegeven door Bandai Namco. Earthworm Jim 2 is uitgegeven door Interplay. Bijzonder genoeg staan de eerste Dig Dug en Earthworm Jim nog niet op de service, maar hun sequels nu dus wel. Verder is het nog niet zo lang geleden dat Nintendo EarthBound en EarthBound Beginnings aan Nintendo Switch Online toevoegde. Wellicht betekent deze nieuwe aankondiging dat Nintendo hun releases op Nintendo Switch Online weer aan het opschalen is. Evengoed zou het ook een toevalligheid kunnen zijn. Wat vind jij van deze update? Heb je deze games al eens gespeeld, of gaat dit jouw eerste keer zijn? Laat het ons weten in de reacties!