Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bloodstained: Ritual of the Night krijgt gratis Child of Light DLC

Aurora reist af naar kasteel Livre Ex Machina!

Er is nieuwe gratis DLC onthuld voor Bloodstained: Ritual of the Night. De DLC voegt Aurora van de Ubisoft-game Child of Light toe als een nieuw speelbaar personage. Aurora speelt anders dan haar voorgangers Miriam, Zangetsu en Bloodless, wat fans een reden zal geven om terug te keren naar kasteel Livre Ex Machina. De DLC wordt op 31 maart beschikbaar gemaakt voor alle beschikbare platforms behalve de Nintendo Switch. De Switch-versie zal deze update op een later, nog onbekend moment krijgen. Dit is echter nog niet de laatste update waar we op kunnen rekenen voor Ritual of the Night. Vorige updates introduceerden al nieuwe speelbare personages, gameplay modes en een crossover met Kingdom: Two Crowns. Volgens de DLC roadmap kunnen we ook nog rekenen op een co-op mode en een versus mode. Wanneer die laatste updates zullen uitkomen is momenteel nog onbekend. Wat vind jij van deze update? Ben je benieuwd om als Aurora te spelen? Ben je tevreden met de DLC voor Bloodstained: Ritual of the Night? Laat het ons weten in de reacties!