Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Race vanavond 19:00 uur mee met ons Mario Kart 8 Deluxe toernooi én maak kans op een leuke prijs!

Toon je skills tijdens een gezellige game-avond met onze community!

Ben jij inmiddels al aan de slag gegaan met het eerste deel van de Mario Kart 8 Deluxe DLC? Aanstaande donderdag kun je jouw skills laten zien tijdens ons Mario Kart 8 Deluxe toernooi en daarbij hebben we voor de winnaar (diegene met de meeste punten) ook nog eens een leuke prijs klaarstaan! Wat die prijs is houden we nog heel even geheim. Tijdens het toernooi kun je bovendien ook de Discord voicechat joinen. Hierin kun je lekker praten met de rest van de community of laten weten hoe vervelend je hun itemgedrag precies vind.

Wanneer is het toernooi? Aankomende donderdag, deze zal beginnen om 19:00 uur en eindigen om 20:30 uur.

Hoe doe je mee? Dit kan eenvoudig door het toernooi in de game te joinen met deze code: 2542-7316-5867. Heb je ook Discord? Je kunt dan tevens op onze Discord in het mededelingen kanaal op het rode autootje klikken om aan te geven dat je meedoet.

Zien we jou aankomende donderdag ook? Laat het ons hieronder weten in de vorm van een reactie!

De winnaar krijgt een prijs welke nog bekend wordt gemaakt. Dit is de deelnemer met de meeste punten. Zijn er deelnemers met evenveel punten? Dan zal de uiteindelijke winnaar worden bepaald via een 1 op 1 race.