Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

F-Zero X komt 11 maart naar Nintendo Switch Online

Captain Falcon keert terug!

De volgende N64 release voor Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket is aangekondigd: F-Zero X! Deze pijlsnelle racer krijgt eindelijk de kans om te stralen op de Switch. De laatste gloednieuwe F-Zero game was F-Zero GX voor de GameCube uit 2003. De serie heeft dus lang stilgelegen, maar deze release voegt eindelijk iets nieuws toe. F-Zero X heeft namelijk multiplayer tot en met 4 personen, wat je nu ook online met vrienden kunt spelen. Dat is de allereerste keer dat een F-Zero game online verbindingen krijgt. Zelfs als Nintendo besluit om nog altijd geen nieuwe F-Zero te maken, kunnen we nu dus in ieder geval van iets nieuws genieten. Kijk jij uit naar F-Zero X? Hoop jij ook nog altijd tevergeefs op een nieuwe F-Zero? Laat het ons weten in de reacties!