Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Releasedatum sci-fi survival-horrorgame Syndrome

Deze spannende sci-fi survival-horrorgame is binnenkort te spelen op de Switch!

Eerder dit jaar werd Syndrome aangekondigd voor de Switch, een sci-fi survival-horrorgame waarin je wakker wordt op een ruimtestation. De releasedatum was toen nog niet bekend, maar nu wel. Ontwikkelaar Camel 101 and uitgever RedDeerGame hebben bekendgemaakt dat de game op 11 maart naar de Switch komt. Een nieuwe trailer is ook verschenen, deze kun je hieronder bekijken.

Syndrome speelt zich af op de Valkenburg, het meest geavanceerde space station in de Novacore. Jij wordt bruut gewekt uit je cryoslaap en denkt in eerste instantie dat het schip verlaten is. Dan hoor je plotseling een stem over de intercom. Iets of iemand uit de diepte van de ruimte is de mensen van het schip aan het ontvoeren en aan het opjagen. En het laat zich niet makkelijk tegenhouden. Sluip door de schaduwen, verberg je en probeer te overleven in deze spannende sci-fi survival-horrorgame!