Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dataminers ontdekken nieuwe sporten in Nintendo Switch Sports

Nintendo Switch Sports Keyart
Welke sporten wilde Nintendo nog niet onthullen?

De aankondiging van Nintendo Switch Sports was voor velen een enorme verrassing. De megasuccesvolle Wii Sports-serie op de megasuccesvolle Wii krijgt na vele jaren een vervolg. (Sorry, Wii Sports Club op de Wii U, bijna iedereen is je vergeten.) De opkomende release bevat zowel oude klassiekers als gloednieuwe sporten. Dat zijn namelijk tennis, bowling, chanbara, voetbal, badminton en volleybal. Ook zal van de herfst golf aan de sportselectie worden toegevoegd. Dat zijn de enige sporten die momenteel door Nintendo zelf zijn aangekondigd. Dataminers hebben echter informatie gevonden die suggereert dat we nog meer sporten kunnen verwachten.

Dataminer Wipeoutjack7 deelde zijn vondst op Twitter en werd later ondersteund in zijn vondst door dataminer ToyConGarageVR. Hij kwam er namelijk achter dat er mapjes in de files bestaan voor trefbal en basketbal. Zoals Wipeoutjack7 zelf ook zegt, betekent dit niet per se dat deze sporten gegarandeerd zullen komen in een toekomstige update. Het kan evengoed betekenen dat deze sporten ooit in ontwikkeling waren, maar uiteindelijk geschrapt zijn. Maar het is op z’n minst een mogelijke hint dat Nintendo momenteel nog verrassingen voor ons achterhoudt. Kijk jij uit naar Nintendo Switch Sports? Welke sporten zijn jouw favoriet, en welke hoop je dat er nog aan de game worden toegevoegd? Laat het ons weten in de reacties!