Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo Switch Online missies en beloningen geïntroduceerd

Speel nieuwe profieliconen vrij!

De Nintendo Switch Online-app heeft een update gekregen. Je vindt deze app op het home-menu van de Switch, de rode knop naast de nieuwsapp. Het is nu mogelijk om Platinum My Nintendo-punten te verdienen met missies die gebonden zijn aan Nintendo Switch Online-diensten. Met de punten die je vrijspeelt kan je vervolgens nieuwe symbolen vrijspelen om als profieliconen te gebruiken. Dit zal een enorme diversiteit toevoegen aan de al bestaande selectie profieliconen.

Deze week staat Super Mario Odyssey in de aandacht. Iedere dinsdag zal er een nieuwe game in die spotlight komen, dus je zult wel actief punten moeten inwisselen. Ook zal er het hele jaar door een selectie aan Animal Crossing-iconen beschikbaar zijn. De Villagers die worden aangeboden per maand zijn degenen die die maand jarig zijn. Ook de Animal Crossing-achtergronden en kaders zullen maandelijks veranderen. Door je Platinum My Nintendo-punten in te wisselen kan je dus profieliconen krijgen van allerlei Switch games. Hieronder laten we zien hoe dat eruitziet.

Voor een uitgebreidere uitleg kan je ook op deze link van Nintendo klikken. Wat vind je van deze toevoeging aan Nintendo Switch Online? Van welke Nintendo games hoop jij nieuwe profieliconen te zien? Laat het ons weten in de reacties!