Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario Kart 8 Deluxe DLC krijgt nieuwe reclame

Mario Kart 8 DLC screenshot
Over minder dan een maand worden de eerste 8 banen al uitgebracht.

Hoewel er geen Mario Kart 9 werd aangekondigd tijdens de laatste Nintendo Direct, werd er wel nieuwe DLC aangekondigd voor Mario Kart 8 Deluxe. Deze DLC zal in totaal 48 nieuwe banen bevatten uit meerdere oude Mario Kart-spellen. Deze banen zullen echter niet in één keer uitkomen, maar zullen verspreid uitgebracht worden tot aan eind 2023.

De eerste set met banen zal op 18 maart worden uitgebracht en bevat maar liefst twee nieuwe cups met daarin 8 banen. Zo zal de Goudensprintbeker de banen Parijs-Promenade (Mario Kart Tour), Toads Circuit (Mario Kart 7), Chocokloof (Mario Kart 64) en Kokosnootplaza (Mario Kart Wii) bevatten. De Gelukskatbeker zal de banen Tokio-Toer (Mario Kart Tour), Paddenstoelenpas (Mario Kart DS), Wolkenhof (Mario Kart: Super Circuit) en Ninjaschool (Mario Kart Tour) bevatten.

De volledige uitbreiding zal los te koop zijn voor €24,99. Als je je hebt geabonneerd op het Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket lidmaatschap, zit deze nieuwe DLC daar al bij inbegrepen. Ook heeft Nintendo een nieuwe reclame uitgebracht voor deze nieuwe DLC, welke je hieronder kunt terugvinden.