Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Tactische RPG Front Mission 1st aangekondigd

Een remake van deze klassieker uit 1995 komt naar de Switch!

Square Enix is behoorlijk op dreef met de aankondiging van verschillende titels voor de Nintendo Switch. Een daarvan is Front Mission 1st welke tijdens de Nintendo Direct is aangekondigd. De wat oudere gamers kennen Front Mission wellicht nog wel. Deze game verscheen meer dan 25 jaar terug op de PlayStation en werd destijds lovend ontvanen.

Front Mission 1st is een remake van het origineel. In deze game bestuur je grote gewapende machines, ook wel Wanzers genoemd. Aan jou de taak om een bataljon naar de overwinning brengen, wat je onder andere doet door de vijanden uit te schakelen.

Terwijl een exacte releasedatum van Front Mission 1st nog niet bekend is, is wel al duidelijk geworden dat ook een remake van Front Mission 2 later naar de Switch moet komen.