Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Muzikaal avontuur A Highland Song aangekondigd voor Switch

Ga op avontuur in een beeldige wereld met prachtige muziek.

Indiestudio inkle heeft hun nieuwste game aangekondigd: A Highland Song. De studio heeft onder andere ook 80 Days, Heaven’s Vault en Overboard gemaakt. A Highland Song is een muzikaal avontuur met prachtige handgetekende animaties en geverfde achtergronden. Het verhaal speelt een belangrijke rol in dit spel en gaat gepaard met prachtige muziek en 2D-platforming gameplay. De muziek is gemaakt door de prijswinnende Schotse volksbands Talisk en Fourth Moon. Het spel ziet er beeldig en zal ongetwijfeld zalige muziek bevatten. Je kunt het spel nu in je wenslijst zetten op Steam en op de Switch. Neem vooral een kijkje naar de trailer hieronder en laat ons weten wat je vindt van A Highland Song in de reacties!