Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Launchtrailer Kingdom Hearts Integrum Masterpiece

Beleef de avonturen van Sora en zijn vrienden nu op de Switch!

De Kingdom Hearts games zijn sinds vandaag te spelen op de Switch. Het gaat hier om de cloudversies van de games, wat betekent dat je ze niet downloaden, maar streamt via een cloudservice. Om de release van al deze games te vieren heeft Square Enix een launchtrailer online gezet, waarin de beste kanten van de games nog eens even op een rijtje worden gezet. De trailer kun je hieronder bekijken.

Kingdom Hearts is een serie die draait om Sora, die samen met zijn vrienden de vreemdste avonturen beleeft in de werelden van Disney en Pixar. De Integrum Masterpiece is een collectie die alle delen in de Kingdom Hearts-serie bevat, dus Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMix, Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue en Kingdom Hearts III + Re:Mind. Als je dat wel heel veel verantwoordelijkheid vind in één keer kun je ze gelukkig ook los kopen.