Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

En de winnaar is… Zavvi Pokémon-prijsvraag winnaar is bekend

Check snel of jij de gelukkige winnaar bent!

Sinds eind vorige maand is de release van Pokémon Legends: Arceus dan eindelijk een feit. Tegelijk met de release van de game heeft Zavvi ook een gloednieuwe kledingcollectie gelanceerd welke in het thema staat van Pokémon Legends: Arceus! Extra leuk was het dat wij in samenwerking met Zavvi een toffe prijs uit de nieuwe collectie mochten verloten: één keer een hoodie + T-Shirt naar keuze uit de collectie. Inmiddels is de winnaar van deze prijsvraag bekend. Heb jij meegedaan? Lees dan snel verder om te zien of jij hebt gewonnen.

Namens heel Daily Nintendo feliciteren we @lberg7 ! We nemen contact per mail met je op om jouw keuze uit de collectie te ontvangen alsmede voor het versturen van de prijs. Zavvi zal de prijs dan naar jou opsturen. We wensen je alvast enorm veel plezier met de prijs.

Niets gewonnen? Dan hebben we alsnog een super leuke kortingsactie!

Om de release van de nieuwe collectie te vieren hebben we een dikke kortingsactie voor je van maar liefst 20% op de gehele kledingcollectie bij Zavvi! Met de kortingscode DAILYNINTENDO20 krijg je nu en de gehele maand februari maar liefst 20% korting op alle kleding bij Zavvi! (behalve pre-orders). De code is bovendien ook te gebruiken op de nieuwe Arceus-collectie!