Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

De geniale puzzelgames Portal en Portal 2 komen naar de Switch!

Speel deze welbekende puzzelgame binnenkort ook op de Switch!

Portal 1 en 2 kwamen in 2007 en 2011 uit voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360. Deze iconische games worden nog steeds gezien als twee van de beste puzzelgames ooit gemaakt. In de Portal games los je allemaal puzzels op met behulp van een portaal schietend wapen. Buiten de goed doordachte puzzels werd de game destijds ook geprezen voor zijn ijzersterke, humoristische schrijfwerk en voice-acting. Gisteravond heeft Nintendo tijdens hun Nintendo Direct aangekondigd dat deze iconische games nu ook naar de Switch komen in de vorm van een zogenaamde Portal Companion Collection. Portal 2 zal lokale, online en splitscreen multiplayer gaan bevatten. Een exacte releasedatum van de game hebben we nog niet. Wel weten we dat de game €19,99 zal gaan kosten. Kijk jij er al naar uit om deze super toffe puzzelgames te (her)beleven op de hybride console? Laat het weten in de reacties!