Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Update 1.0.2 beschikbaar voor Pokémon Legends: Arceus

Nooit meer last van koppige Cherrim!

Er is vandaag een nieuwe update vrijgegeven voor Pokémon Legends: Arceus. Deze brengt het spel naar versie 1.0.2. De update fikst voornamelijk wat kleine glitches om de speelervaring te verbeteren. De voornaamste verandering is de verwijdering van een pas ontdekte truc waarmee je Pokémon kon dupliceren. Daarnaast is het nu weer mogelijk om getransformeerde Cherrim te vangen. Voor deze update was het onmogelijk om Cherrim te vangen wanneer deze naar zijn Sunshine Form was veranderd. Dat is nu verholpen. Verder zijn er nog kleine veranderingen zoals tekstverbetering en is een probleem verholpen waarbij main missions niet vooruit konden gaan. Je kunt update 1.0.2 vanaf nu downloaden.