Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Deze 15 spellen werden er in januari 2022 het meest gedownload

Switch OLED
Bewonder hier de volledige lijst!

Net zoals het begin van elke nieuwe maand brengt Nintendo traditiegetrouw ook weer in het nieuwe jaar een lijst naar buiten met daarin de populairste titels van de maand ervoor. Niet alleen spellen die al langer in de Nintendo eShop stonden deden ditmaal het goed, maar er staan ook weer een nieuwe game die in de maand januari verscheen in de lijst. Pokemon Legends: Arceus is daar een mooi voorbeeld van. Deze titel, die eind vorige maand uitkwam, heeft namelijk vol trots de eerste plaats weten te veroveren. Zo vreemd is dat niet want de verkoopcijfers zijn zelfs in de eerste week al erg indrukwekkend. Bovendien kun je in onze review van Jorden lezen dat hij een erg leuke tijd heeft gehad met de game en het zelfs een legendarisch Pokémon-avontuur noemt. De tweede plek gaat ditmaal naar het partyspel Mario Party Superstars, maar als je benieuwd bent naar de volledige top 15 dan kun je die via onderstaande lijst bekijken.

 • 1. Pokemon Legends: Arceus
 • 2. Mario Party Superstars
 • 3. Minecraft
 • 4. Among Us
 • 5. Mario Kart 8 Deluxe
 • 6. Animal Crossing: New Horizons
 • 7. Pokemon Brilliant Diamond
 • 8. Big Brain Academy: Brain vs. Brain
 • 9. Stardew Valley
 • 10. New Super Mario Bros. U Deluxe
 • 11. Super Mario 3D World + Bowser’s Fury
 • 12. Zelda: Breath of the Wild
 • 13. Unpacking
 • 14. Arcade Archives Vs. Super Mario Bros.
 • 15. Five Nights at Freddy’s

Welke games heb jij vorige maand allemaal gedownload en gespeeld? Laat het ons weten in de reacties!