Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe trailer voor Life is Strange Remastered

De game heeft een launchtrailer gekregen voor andere platformen.

De laatste keer dat we nieuws over de Life is Strange Remastered Collection hadden, was om te zeggen dat de Switch-versie van de game uitgesteld was. Hier is helaas nog niets aan veranderd. Het is dus nog steeds een raadsel wanneer de game naar de Switch komt. Een launchtrailer is vandaag wel verschenen om de release op andere platformen te vieren. Voor wie echt niet kan wachten op de game, kan hopelijk nog even teren op de trailer hieronder. De Switch-versie staat gepland voor later dit jaar.

In Life is Strange speel je als Max Caulfield, een student die fotografie studeert. Zij komt erachter dat ze de tijd kan terugspoelen. Ze kan hiermee haar beste vriendin Chloe Price redden, maar tegen welke prijs? Wat gebeurt er als ze teveel met de tijd speelt? De Remastered Collection brengt daarnaast verbeterde graphics en animaties, waarbij de animaties zijn verbeterd door mocap technologie.