Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon DP Sound Library aangekondigd

Luister nu op officiële wijze naar de muziek van Pokémon Diamond en Pearl!

The Pokémon Company heeft vandaag de Pokémon DP Sound Library aangekondigd. Hiermee kan je altijd luisteren naar de fantastische muziek van Pokémon Diamond Version en Pearl Version. De soundtrack is opgedeeld in allerlei handige playlists, maar je mag natuurlijk ook je eigen playlists aanmaken. Verder mag je de muziek ook downloaden en gebruiken voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden. Normaal gesproken is het zeldzaam dat Nintendo-muziek op officiële wijze online wordt gedeeld. Tegelijkertijd worden YouTube-accounts die Nintendo-muziek delen vaak verplicht opgedoekt door Nintendo. Dat maakt het moeilijk om naar alle muziek te luisteren die ons zo geliefd is. Daarom is de Pokémon DP Sound Library dus ook een aangename uitgave. We kunnen alleen maar hopen dat Pokémon en Nintendo eindelijk beginnen te leren om hun muziek op een betere manier met ons te delen. In ieder geval kan je nu dus beginnen met luisteren naar de muziek van Diamond en Pearl. Wat vind jij van de Pokémon DP Sound Library? Welke andere Nintendo-muziek zou je graag officieel uitgegeven willen krijgen? Laat het ons weten in de reacties!