Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Switch Online maakt lichte verbeteringen aan het spel Zelda: Ocarina of Time

Mensen die Switch Online hebben zullen blij zijn met deze verandering! Maar we zijn er nog niet helemaal...

Toen mensen hoorde dat de klassieker Zelda: Ocarina of Time naar de Switch Online-service kwam, keken er veel mensen naar uit. Helaas was het spel toen het uiteindelijk uitkwam in een staat waar niet veel mensen blij mee waren. Zo waren de texturen op het water slechter dan in het origineel, was er geen mist op cruciale plaatsen en was de drawing distance te groot. Zo werden veel van de verrassingen die het spel voor je in petto had verpest. Ook was het spel een stuk minder sfeervol volgens de meeste mensen.

Toch vielen mensen een aantal dingen op na de laatste Switch Online update. Deze update voegde niet alleen maar Banjo Kazooie toe, maar maakte ook kleine verbeteringen aan Zelda: Ocarina of Time. Zo lijkt de textuur van het water in de water tempel verbeterd te zijn. Dit laat zien dat Nintendo ook nog aandacht besteed aan de N64 spellen die al een tijdje op Switch Online staan.

Helaas verhelpt deze update niet alle problemen, aangezien dingen zoals de ontbrekende mist nog niet verholpen zijn. Wie weet of Nintendo nog verdere verbeteringen gaat aanbrengen aan het bestaande rooster van spellen. Wat denken jullie? Laat het ons weten in de reacties hieronder!