Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Yu-Gi-Oh! Master Duel Switch krijgt nieuwe gameplaybeelden

Heb je altijd al Yu-Gi-Oh! on the go willen spelen? Dan is dit wellicht een goeie titel om voor je Switch te halen!

Altijd al eens Yu-Gi-Oh! onderweg willen spelen? Dan zit je goed met de verrassingsaankondiging van Konami! In Yu-Gi-Oh! Master Duel kun je het tegen andere spelers opnemen met een deck vol monsterlijke kaarten. Voor wie vroeger de show heeft gekeken is het misschien weer even geleden, hoe werkte het allemaal ook alweer? Daarvoor heeft deze titel een tutorial die nieuwe spelers de bouwblokken geeft om een echte Yu-Gi-Oh! TGC pro te worden.

Zo krijg je de herhaling die je nodig hebt en kun je je skills oefenen tegen de computer. Verder kun je ook in een groot aantal evenementen en toernooien meedoen en kijken waar je zit qua niveau. Omhoog klimmen kan even duren, aangezien je maar liefst 10.000 kaarten voor je kiezen krijgt geworpen. Het duurt dus even om te kijken welke combinaties voor jou het beste werken.

Het spel heeft ook een singleplayer-verhaal waarin spelers zowel hun skills kunnen aanscherpen en kunnen meedoen aan een spannend verhaal. Dit is nog niet alles, aangezien je je spel kunt linken aan de mobiele game “Yu-Gi-Oh! Neuron.”

Hieronder kun je de gameplaybeelden vinden, kijk je mee?