Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon Legends pre-load is live, bereid jij je voor op je avontuur in de Hisui-regio?

Pokemon Legends Arceus
Bereid je voor op Pokémon Legends en pre-load het spel om meteen te kunnen spelen op de release! Ga jij ervoor?

Pokémon Legends: Arceus kan je vanaf nu pre-loaden. Dit betekent dat je vooraf het spel downloadt zodat je op de release van het spel meteen aan de slag kunt! Iedereen die momenteel het spel downloadt, krijgt namelijk een code voor 30 gratis heavy balls. Deze ballen zijn beter in het vangen van Pokémon dan reguliere Pokéballs, maar je kunt ze ook minder ver gooien. De grote van het spel is precies zes gigabyte en zal tot zijn release op 28 januari beschikbaar zijn om te pre-loaden.

Heavy balls zijn niet de enige bonus die je krijgt als je het spel vroeg haalt, je krijgt ook een Hisuian Growlithe Kimono Set en een Baneful Fox Mask. Deze outfit en accessoire kun je door middel van Mystery Gift krijgen.

Ga jij op de 28ste je avontuur starten in de Hisui-regio? Laat het ons weten in de reacties hieronder!